Olen Anne Virtanen ja asun Humppilassa pienellä Kalliolan tilalla, joka on isäni kotipaikka. Koirat ovat meille perheenjäseniä, ne asuvat saman katon alla kuin mekin. Humppila sijaitsee Kanta-Hämeessä melkein kakkos- ja ysi-teiden risteyksessä. Matkaa Helsinkiin on noin 120km, Poriin 110 km, Tampereelle 80 km ja Turkuun 80 km.

Noin kymmenvuotiaana asuessani lapsuudenkodissani Helsingin Puotilassa, naapurirapun lapset saivat kultaisennoutajan. Sellaisen minäkin olisin halunnut, se oli mielestäni kaunein näkemäni koira! Sellaista en kuitenkaan saanut...

Päätin jo silloin, että kun kasvan isoksi ja minulla on omaa rahaa, ostan sellaisen. Kun vuonna 1990 nuorin kolmesta pojastamme lähti kouluun ja minä kodin ulkopuolelle töihin, oli ensimmäisen kultaisen aika. Kotiimme tuli Paraisilta Parayo´s Carson eli Jami. Jamin kaveriksi tuli vuonna 1992 Jokijussin Emmi, Emmiä emme valitettavasti saaneet kauan pitää.

Sen jälkeen aloin kierrellä katsomassa näyttelyitä ja kun näyttelykärpänen oli jo purrut, soitin vuoden 1995 kevät-talvella Karvin-kenneliin ja kerroin Helenalle millaista koiraa etsin. Sinne oli viikkoa aikaisemmin syntynyt pentue, jossa isänä oli Amirene Tommy Boy ja emänä Karvin Greta Garbo. Sovimme, että menisimme katsomaan narttupentua, kun pennut täyttävät kolme viikkoa.

Niinhän me sitten koko perhe menimme ja varasimme pennun. Kesäkuussa ennen juhannusta haimme kotiin Gretan (KANS & FIN & EST MVA Karvin Dance De Luxe) ja siitä kaikki alkoi.......
1997 sain kennelnimen Greenhill's, ensimmäinen pentue syntyi 21.02.2002.

Tavoitteeni on terve ja hyväluonteinen kultainennoutaja, jonka kanssa voi käydä näyttelyissä ja kilpailla rodunomaisissa kokeissa. Unohtamatta sitä tärkeintä "koiranvirkaa", ystävää ja lenkkikaveria.

  - Anne-